Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινάει για τον Μιχάλη Βρεττό το δεύτερο μισό της Δημοτικής θητείας, καθώς επανεξελέγη Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου με τη στήριξη όλων των παρατάξεων.

     Ο πρώην Δήμαρχος Αχαρνών  κ. Σωτήριος Ντούρος, δίπλα στον οποίο ο Μιχάλης διατέλεσε Αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης τα προηγούμενα χρόνια, τον πρότεινε ξανά για τη θέση του Αντιπροέδρου όπως είχε κάνει και τον Σεπτέμβριο του 2014 όταν και πάλι είχε εκλεγεί στη θέση αυτή ο Μιχάλης Βρεττός. Αρχικά, ομόφωνα τον ψήφισε η παράταξη στην οποία ανήκει και την οποία υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια και έπειτα όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης για την εκλογή του.

     Έπειτα από την εκλογή του, ο Μιχάλης εφόσον πρώτα έδωσε συγχαρητήρια για την εκλογή τους στο νέο Πρόεδρο και στη γραμματέα, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Σωτήρη Ντούρο για την επιλογή του να με προτείνει για τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή πίστεψε στις δυνατότητές μου και μου εμπιστεύτηκε θέσεις ευθύνης όπως Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς – Πολεοδομίας, Αντιδήμαρχος Θρακομακεδόνων. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλα τα μέλη της παράταξής μας με τους οποίους συνεργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια και που ομόφωνα με στήριξαν και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου που παρόλο που δεν ανήκουμε στην ίδια παράταξη μου έδειξαν την αναγνώρισή τους και με επανεξέλεξαν στη μοναδική θέση που μπορεί να λάβει μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι Αντιπρόεδρος όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν θα  υπηρετήσω μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Αναμένεται να ακολουθήσουν δυόμιση δύσκολα χρόνια για το Δήμο μας και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να τα καταφέρουμε.»