Με αφορμή την τελετή της ορκωμοσίας, ο νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Προγραμματισμού, Δημοτικής Αστυνομίας, Πολεοδομίας και κατά τόπον Αντιδήμαρχος Θρακομακεδόνων κ. Μιχάλης Βρεττός, απέστειλε μήνυμα ενότητας προς τα μέλη της παράταξής του δείχνοντας τις προθέσεις του για τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να διοικήσει.

Ο κ. Βρεττός έγραψε:

«Όπως καλά γνωρίζετε, αύριο Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 στις 19:00 είναι η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των νέων Κοινοτικών Συμβουλίων.

Για να φτάσουμε στην ορκωμοσία, μεσολάβησε η πολύ δύσκολη εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, στην οποία δώσαμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό με κοινό στόχο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο Δήμο Αχαρνών. Η πρόσπαθεια όλων ήταν καταλυτική για να βρεθούμε εμείς στην αυριανή τελετή. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να είμαστε όλοι μαζί εκεί.

Από την πλευρά μου και έπειτα από την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε βάλει έτσι ώστε να γίνουν οι Αχαρνές μία σύγχρονη πόλη και να είστε όλοι σας υπερήφανοι που είστε μέλη αυτής της ομάδας.

Θα προσπαθήσω να σας ενημερώνω συχνά για την πορεία του τομέα που αναλαμβάνω και φυσικά θα έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι παραμένω στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό φυσικά ισχύει και για όλους τους συνδημότες μας.»

Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Μιχάλης