Ο Δήμος Αχαρνών απευθύνει εγκάρδιες ευχαριστίες στην εταιρεία «Αιγέας» και την οικογένεια Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου για την προσφορά ατομικού προστατευτικού υλικού. Συγκεκριμένα παραδόθηκαν στις υπηρεσίες του Δήμου γάντια, μάσκες και ατομικές φόρμες προστασίας μίας χρήσης. Υλικά τα οποία είναι απαραίτητα για την προστασία του προσωπικού κατά την περίοδο που διανύουμε και θα αξιοποιηθούν με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.

«Ο Δήμος Αχαρνών κι εγώ προσωπικά ευχαριστούμε την εταιρεία «Αιγέας» και την οικογένεια Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου για την ευγενική της προσφορά. Έχουν αποδείξει διαχρονικά το ενδιαφέρον τους και τη συμπαράστασή τους για την πόλη, σπεύδοντας κάθε φορά που οι συνθήκες το απαιτούν να συνδράμουν με κάθε πρόσφορο μέσο», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός.   

Εκ μέρους του Δήμου παρέλαβαν το υλικό οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Βρεττός, Νίκος Δαμάσκος και Γιώργος Σιδηρόπουλος που επεσήμαναν τη σημασία της κίνησης αυτής. Η εταιρεία «Αιγέας» και η οικογένεια Μαρτίνου στέκονται συνεχώς στο πλευρό του Δήμου και των Δημοτών και η προσφορά τους είναι διαρκής, πολυσχιδής και ανιδιοτελής για την πόλη. 

Εκτός από τα υλικά που παραδόθηκαν στο Δήμο, παραδόθηκαν επίσης 450 ζευγάρια γάντια και 2.000 μάσκες στο ΑΤ Αχαρνών και 450 γάντια και 400 μάσκες στον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό.