Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός του Δήμου μας.

Μία ολοκληρωμένη τοποθέτηση είχαμε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Βρεττό, ο οποίος στο τελευταίο ΔΣ αναπλήρωνε και τον Δήμαρχο ο οποίος απουσίαζε λόγω μιας ασθένειας. Ο κ Βρεττός δήλωσε τα παρακάτω:

Δείτε το βίντεο ⤵️

“Είναι ο τελευταίος για τη δημοτική περίοδο που διανύουμε και είναι ίσως ο πιο ρεαλιστικός των τελευταίων τουλάχιστον 20 ετών.

Το ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ αντικατοπτρίζει τη βούληση της Δημοτικής Αρχής να παράξει ακόμα περισσότερο έργο το τρέχον έτος. Περισσότερες και καλύτερες υποδομές, νέες πλατείες, πάρκα και παιδικές χαρές, καλύτερες υπηρεσίες στην καθαριότητα, μεγάλη έμφαση στην κοινωνική πολιτική και τη στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας, εκσυγχρονισμός των σχολείων μας και νέες τεχνολογίες για καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας και εννοείται πως ο πολιτισμός έχει εξέχουσα θέση στις προτεραιότητές μας. 

Ταυτόχρονα αφήνουμε πίσω μας πολλά εκατομμύρια ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων που είχαν δημιουργηθεί από το βαθύ παρελθόν, τα οποία εξοφλούμε γιατί δυστυχώς φορτώθηκαν στις δικές μας πλάτες.

Παράλληλα θα ήθελα να στηλιτεύσω το γεγονός ότι εχθές, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, απουσίαζε σύσσωμη η αντιπολίτευση. Κι ακόμα κι αν δικαιολογήσουμε ανθρώπους που έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να μην ασχοληθούν ξανά με τα κοινά, δεν μπορούμε ν’ αφήσουμε ασχολίαστους αυτούς που διεκδικούν τον Δημαρχιακό θώκο. Η απάθειά τους, η μηδενική συμβολή τους στα κοινά, η ανικανότητά τους και ορισμένες φορές τα τραγικά τους λάθη, θα τους συντροφεύουν για πάντα κι εμείς θα είμαστε εδώ για να το θυμίζουμε στον κόσμο. Γι αυτούς όμως θα μιλήσουμε στο μέλλον. 

Προς το παρόν, συνεχίζουμε με αισιοδοξία και το 2023 γιατί αξίζουμε περισσότερα σε μια πόλη που έχει αξία αλλά έχει και άξια Δημοτική Αρχή.

Μόνο έτσι γίνονται οι Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος.”