1_26Πριν από τέσσερις ημέρες έγραψα για τις πληροφορίες που είχα για το σκάνδαλο των Ελληνοποιήσεων. Λίγες ώρες αργότερα ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Κασσαβός δημοσιοποίησε δελτίο τύπου με το οποίο παραδέχτηκε όλες τις καταγγελίες και με προέτρεψε να μην ενημερώνω τους δημότες, αλλά ότι συμβαίνει να το συζητάω μόνο μαζί τους. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών.

Σήμερα μαθαίνω ότι ο Δήμος μας εμπλέκεται σε νέο σκάνδαλο. Αυτήν τη φορά φαίνεται πως θα έχει περισσότερη ‘’δουλειά’’ η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εσωτερικών που διενεργεί ελέγχους, καθώς ακούγεται πως έπαιρναν κουπόνια από Super Market με σκοπό να δοθούν σε δικαιούχους του τμήματος κοινωνικής πολιτικής, αλλά ποτέ αυτά δεν έφταναν στον τελικό τους προορισμό. Το θέμα αυτό έχει ξεσηκώσει την τοπική κοινωνία, αφού ήταν παντού θέμα συζήτησης το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μας είχαν καταγγείλει ότι ενώ διακαιόντουσαν κουπόνια, η διοίκηση του δήμου δεν τους τα είχε δώσει, αλλά μη πηγαίνοντας το μυαλό μας στο κακό τους λέγαμε ότι προφανώς δεν είχαν αρκετά μόρια. Θυμίζουμε ότι η Διοίκηση του Δήμου είχε κλείσει όλες τις κοινωνικές δομές που υπήρχαν μέχρι το 2014 με σκοπό να δημιουργήσει δικές της. Μένει να δούμε ποιοι και κατά πόσο εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση. Μία υπόθεση που δύσκολα μπορεί να κατανοήσει το δικό μας μυαλό. Πως γίνεται δηλαδή να εκμεταλλεύεσαι τη φτώχεια των ανθρώπων;;;

ΥΓ1. Καμία κουβέντα ακόμα από τη Διοίκηση για τη χρεοκοπία.

ΥΓ2. Ελπίζουμε να μην φλερτάρει κανείς και με σκάνδαλο πλαστογραφίας, δωροδοκίας, απείθειας προς το Δημόσιο κτλ. που κατηγορούνται άλλοι Δήμοι.

 

Το θέμα αυτό έχει ήδη δημοσιευτεί μέχρι και από μέσα που στηρίζουν τη Διοίκηση(κλικ εδώ),(κλικ εδώ)