Σκηνές απείρου κάλλους στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αχαρνών.

Αήθης, απρόκλητη και αδικαιολόγητη η φραστική επίθεση του Δημάρχου κ. Γιάννη Κασσαβού προς τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλη Βρεττό. Μαθήματα πολιτισμού από τον κ. Βρεττό ο οποίος αντέδρασε ψύχραιμα (εντυπωσιάσε τους πάντες η ψυχραιμία του) κατά τη διαδικασία, ενώ μετά άμεσα κατέθεσε μήνυση κατά του Δημάρχου. Διαβάστε τι δήλωσε ο κ. Βρεττός.

“Δέκα χρόνια παλεύω μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο με γνώμονα το κοινό καλό. Με λάθη και παραλείψεις αλλά με αγάπη για τον τόπο μου. Ποτέ δεν πρόσβαλλα κανέναν. Και σε κανέναν δεν αναφέρθηκα προσωπικά.
Όλοι γνωρίζετε πόσο έχει υποβαθμιστεί ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου τα τελευταία 5 χρόνια με ευθύνη του Δημάρχου και του Προέδρου του ΔΣ. Εχθές δοκίμασα τις αντοχές μου και να είστε βέβαιοι ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο να παραμείνω ψύχραιμος, όταν δέχτηκα από τον Δήμαρχο μία απρόκλητη και αήθη επίθεση προσβάλλοντας εμένα και την οικογένειά μου στα καλά καθούμενα.
Αναγκαζόμενος να υπερασπιστώ το ήθος και την υπόληψή μου, έκανα κάτι που δεν με εκφράζει. Κατέθεσα μήνυση στον Δήμαρχο.
Λυπάμαι για την Ελληνική Αστυνομία που αντί να συλλάβει σήμερα τον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό και να τον οδηγήσει στο τμήμα, τον ενημέρωσε και κρύβεται. Τον προκαλώ να εμφανιστεί σήμερα στο Δημοτικό συμβούλιο και να αντιμετωπίσει την αυτόφωρη διαδικασία με την ίδια μαγκιά που έλεγε χθες : «δεν ανακαλώ τίποτα από αυτά που είπα, αλλά θα τα επαυξήσω».

Δείτε παρακάτω τι συνέβη

Δέκα χρόνια παλεύω μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο με γνώμονα το κοινό καλό. Με λάθη και παραλείψεις αλλά με αγάπη για τον τόπο μου. Ποτέ δεν πρόσβαλλα κανέναν. Και σε κανέναν δεν αναφέρθηκα προσωπικά.Όλοι γνωρίζετε πόσο έχει υποβαθμιστεί ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου τα τελευταία 5 χρόνια με ευθύνη του Δημάρχου και του Προέδρου του ΔΣ. Εχθές δοκίμασα τις αντοχές μου και να είστε βέβαιοι ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο να παραμείνω ψύχραιμος, όταν δέχτηκα από τον Δήμαρχο μία απρόκλητη και αήθη επίθεση προσβάλλοντας εμένα και την οικογένειά μου στα καλά καθούμενα.Αναγκαζόμενος να υπερασπιστώ το ήθος και την υπόληψή μου, έκανα κάτι που δεν με εκφράζει. Κατέθεσα μήνυση στον Δήμαρχο.Λυπάμαι για την Ελληνική Αστυνομία που αντί να συλλάβει σήμερα τον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό και να τον οδηγήσει στο τμήμα, τον ενημέρωσε και κρύβεται. Τον προκαλώ να εμφανιστεί σήμερα στο Δημοτικό συμβούλιο και να αντιμετωπίσει την αυτόφωρη διαδικασία με την ίδια μαγκιά που έλεγε χθες : «δεν ανακαλώ τίποτα από αυτά που είπα, αλλά θα τα επαυξήσω».#MixalisV

Posted by Mixalis Vrettos on Tuesday, January 29, 2019