Καθολική αποδοχή! Τίποτα λιγότερο δεν μπορούμε να γράψουμε για την παράταξη Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος και τα μέλη που την απαρτίζουν. Αυτό διαπίστωσαν όλοι κατά τη διάρκεια της 25ης Μαρτίου 2019 όταν ο κόσμος φιλούσε και αγκάλιαζε τους υποψηφίους και δήλωνε με κάθε τρόπο τη στήριξή του, εναποθέτοντας σε αυτούς όλες τους τις ελπίδες για καλυτέρευση της καθημερινότητάς τους στην πόλη.

Η παράταξη βρέθηκε σύσσωμη στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Δεν είναι τυχαία τα λόγια του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλη Βρεττού:

“Μαζί με 73 μέλη της παράταξής μας, βρεθήκαμε στις εκκλησίες και τις παρελάσεις της πόλης μας (σε Αχαρνές και Θρακομακεδόνες) για να χαρούμε τα παιδιά και να τιμήσουμε όσους αγωνίστηκαν για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι! Η αποδοχή που εισπράτουμε από τον κόσμο, είναι μεγαλειώδης! Μαζί θα κερδίσουμε τις εκλογές, μαζί θα κάνουμε τις Αχαρνές Υπερήφανο Δήμο! “

Απορίας άξιο είναι το πως προλαβαίνει ο κ. Βρεττός να βρίσκεται παντού και πάντα. Από το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Βλασίου στις Αχαρνές, έπειτα στην προτομή του Μήτρου Λέκκα, στη συνέχεια στην παρέλαση των σχολείων στους Θρακομακεδόνες και ακολούθως στην παρέλαση των σχολείων των Αχαρνών στο Δημαρχείο. Μπράβο του πάντως, ο κόσμος του το αναγνωρίζει.