Μιχάλης Βρεττός, Βίκυ Κάβουρα, Χριστίνα Κατσανδρή

“Αξέχαστη θα μας μείνει η χθεσινή βραδιά καθώς ξεφύγαμε λίγο από την πίεση της καθημερινότητας.”

Ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών Μιχάλης Βρεττός βρέθηκε στο ανακαινισμένο Δημοτικό των Αχαρνών Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, στην εξαιρετική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους». Μαζί του και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Χριστίνα Κατσανδρή.
Γεμάτο το θέατρο από ανθρώπους αλλά κυρίως γεμάτο από γέλιο μέχρι δακρύων. Οι ηθοποιοί έδωσαν τα ρέστα τους και τους ευχαριστούμε.
Θετική εντύπωση έκανε στον κόσμο το γεγονός ότι στις θέσεις των θεατών υπήρχαν αρκετοί «διάσημοι» του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου.
Να υπενθυμίσουμε ότι όλες οι φετινές παραστάσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους μέσω του site της ΔΗΚΕΑ (κλικ εδώ)
Περιγραφή της κωμωδίας

Σε μια Αθήνα, μετά την πανδημία και μέσα στην ενεργειακή κρίση, έξι άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό το ότι μένουν στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι…Στην απελπισία τους και μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, αποφασίζουν να κάνουν όλοι μαζί ένα σόου με στριπτήζ, για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα και να σώσουν ό, τι προλαβαίνουν από τις ζωές τις δικές τους και των οικογενειών τους… Μόνο που κανείς απ’ αυτούς δεν ξέρει να χορεύει και κυρίως να γδύνεται!! Άντρες με τα…όλα τους…Μια παράσταση γεμάτη γέλιο, ανατροπές, ανθρώπινες ιστορίες, αγάπη, χορό, μουσική και στριπτήζ!!!Πρωταγωνιστούν

Οι Άντρες: Μάρκος: Αντώνης Λουδάρος, Βασίλης:  Σωτήρης Καλυβάτσης, Αριστείδης: Γιώργος Γαλίτης,  Βρασίδας: Ησαΐας Ματιάμπα,, Μίλτος:  Θανάσης Πατριαρχέας,  Έντι: Ντάνιελ Νούρκα.

Οι Γυναίκες: Αλίκη: Ελένη Καρακάση,  Σοφία:  Παρθένα Χοροζίδου, Μαρίνα:  Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Άννα: Άννα Μαρία Κόρνια και η Βίκυ Κάβουρα