Ευρεία σύσκεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Βρεττού με όλους τους προϊσταμένους των τμημάτων της Διεύθυνσης Οικονομικών, πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης 5/3.

Κλείνοντας 6 μήνες στο «τιμόνι» του Οικονομικού, ο κ. Μιχάλης Βρεττός έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων, ενώ παράλληλα έθεσε και τους στόχους της επόμενης περιόδου.

«Το 2020, θα είναι έτος σταθμός για τις υπηρεσίες μας. Η οικονομική κατάσταση του Δήμου μας, βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο από την ημέρα που αναλάβαμε. Με τον Δήμαρχο είχαμε βάλει εξ αρχής υψηλούς στόχους και μαζί με τους συνεργάτες μας, προσπαθούμε καθημερινά να τους υπερβούμε.

Τα έξοδα έχουν μειωθεί αισθητά, ενώ τα έσοδα έχουν αυξηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Οι πληρωμές των προμηθευτών μπήκαν επιτέλους σε προγραμματισμό, ενώ φυσικά είναι πλέον εξασφαλισμένες οι μισθοδοσίες του προσωπικού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πάνω από 5.000.000€ πληρώθηκαν σε υποχρεώσεις παρελθόντων ετών. Στόχος μας, τόσο εμένα όσο και όλης της Δημοτικής Αρχής, είναι να εξασφαλίσουμε τα ποσά που χρειάζονται έτσι ώστε να κάνουμε παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά του Δήμου (παιδικές χαρές, πάρκα, οδοποιία κτλ). Θα χρειαστεί χρόνος για να γίνουν όλα αυτά πράξη, αλλά σύντομα θα δικαιωθούμε για τον αγώνα μας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της οικονομικής υπηρεσίας είναι η «μηχανή» του Δήμου κι εμείς καλούμαστε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες εργασίας γι αυτούς. Ευχαριστώ όσους εργάζονται και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, με σκοπό να ορθοποδήσει ο Δήμος Αχαρνών και να αναπτυχθεί όπως του αξίζει», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Προγραμματισμού Πολιτικού Σχεδιασμού, Δημοτικής Αστυνομίας & Πολεοδομίας, Μιχάλης Βρεττός.