428563_321479534600647_1453352252_nΕπιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αχαρνών

Εν αναμονή του δελτίου τύπου του Δήμου Αχαρνών, για το ταξίδι αυτής της εβδομάδας, της Δημοτικής Αρχής στην Πολωνία έτσι ώστε να παρακολουθήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις, με λύπη μου θα ήθελα να ενημερώσω τον κ. Δήμαρχο ότι τις τελευταίες μέρες, τόσο στην κατεξοχήν εργατούπολή μας όσο και στην υπόλοιπη χώρα επικρατεί πρωτόγνωρος αναβρασμός και οικονομική ασφυξία από τις πολιτικές εξελίξεις που αγγίζουν όλους μας. Το Δημοτικό συμβούλιο της πόλης με τη μεγάλη αρχαία ιστορία, της πόλης η οποία στο παρελθόν έχει παίξει το δικό της ρόλο για τη διαμόρφωση της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης αυτής της χώρας, δεν έχει πάρει αυτές τις μέρες καμία επίσημη θέση για το επικείμενο Δημοψήφισμα. Οι Δημότες των Αχαρνών δεν έχουν ανάγκη από τη δική μας καθοδήγηση για την επιλογή του Ναι ή του Οχι.

Σίγουρα όμως σαν αιρετοί που θα υπηρετήσουμε τα συμφέροντά τους στο μέλλον, πρέπει να πάρουμε ξεκάθαρη θέση σε ένα επίσημο Δημοτικό Συμβούλιο έτσι ώστε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό της χώρας.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Αχαρνών μέχρι στιγμής απόντες.
Κύριε Δήμαρχε έστω και την ύστατη στιγμή, σας παρακαλώ να συγκαλέσετε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα το επικείμενο Δημοψήφισμα.