Στο Συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. βρέθηκε το Διήμερο 10 και 11 Μαίου ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Βρεττός.

Ίσως η πιο κρίσιμη συνέλευση και το πιο σημαντικό συνέδριο που αφορά την πρόταση της Κ.Ε.Δ.Ε. για το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν αυτό που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Ο κ. Βρεττός ο οποίος βρέθηκε εκεί μαζί με τον κ. πρώην Δήμαρχο Αχαρνών κ. Σωτήρη Ντούρο και τον κ. Σπύρο Βρεττό, ενώ είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον φίλο του Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γιώργο Πατούλη, τον Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη και πολλούς άλλους Δημάρχους με τους οποίους μοιράζεται κοινές ανησυχίες. Ο κ. Μιχάλης Βρεττός κατά τη διάρκεια του συνεδρίου δήλωσε στις κάμερες: “Είναι αναγκαίο να βρεθεί κοινός τόπος ανάμεσα στο Υπουργείο Εσωτερικών που φέρνει το νομοσχέδιο και των ανθρώπων που ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία συνολική πρόταση που να καλύπτει όλους τους τομείς και διορθώνει λάθη του παρελθόντος. Με τη μορφή που έχει σήμερα το προσχέδιο του νομοσχεδίου, είναι βέβαιο ότι οι Δήμοι θα οδηγηθούν σε ακυβερνησία και επίσης δεν διορθώνονται οι παθογένειες του παρελθόντος.”