Δυνατά στις εφημερίδες πανελλήνιας εμβέλειας παίζει το όνομα του κ. Μιχάλη Βρεττού, Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών.

Αυτή τη φορά η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η οποία πουλάει χιλιάδες φύλλα και κάθε εβδομάδα περισσότερα, κάνει εκτενή αναφορά στο Δήμο μας και συγκεκριμένα στον επικρατέστερο για επόμενο Δήμαρχο του Δήμου Αχαρνών. Αναγνωρίζοντας λοιπόν, το έργο του κ. Μιχάλη Βρεττού ως Αντιδημάρχου την προηγούμενη δημοτική περίοδο, αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία του στη θέση της Αντιπολίτευσης, θεωρεί πως είναι η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα, “κατεβαίνοντας” για Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές έχοντας αυτά που χρειάζονται για να επικρατήσει και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Βρεττός εκλέγεται τα τελευταία χρόνια στην κορυφή των ψηφοδελτίων και μάλιστα στις τελευταίες εκλογές, εξελέγη πρώτος μεταξύ των υποψηφίων όλων των παρατάξεων με ρεκόρ ψήφων.

Πάντως ο ίδιος διατηρεί χαμηλό προφίλ και όπως χαρακτηριστικά δηλώνει: “Είναι νωρίς να μιλάμε για εκλογές. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω το Δήμο μας να προοδεύει, ανεξαρτήτως ποιος είναι ο Δήμαρχος. Μετά από 7 χρόνια στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, έχω την εμπειρία για να πω ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλό. Μπορούμε να έχουμε ένα σύγχρονο Δήμο.