Ενόψει της έλευσης της αντιπυρικής περιόδου, οι κ. Σπύρος Βρεττός και Μιχάλης Βρεττός βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του 199 ΣΕΚΥΠΣ (Συντονιστικό – Επιχειρησιακό Κέντρο Υπηρεσιών Πυροσβεστικού Σώματος).

Εκεί, συνοδευόμενοι από τον κ. Ιωάννη Τσιλίκα και τον Υποστράτηγο ε.α. κ. Γεώργιο Βουδούρη συνομίλησαν με τον Περιφερειάρχη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής, Υποστράτηγο κ. Αχιλλέα Τζουβάρα. Στόχος της σύσκεψης ήταν η ενδελεχής ενημέρωση για την πρόληψη και την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των επικίνδυνων συμβάντων καθώς και η υλοποίηση μίας διαρκής συνεργασίας με το Πυροσβεστικό Σώμα για την διάσωση του φυσικού πλούτου του Δήμου Αχαρνών.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Σπύρος Βρεττός τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υποστράτηγο κ. Αχιλλέα Τζουβάρα για τη θερμή υποδοχή και την άψογη συνεργασία. Για ακόμα μία φορά είμαστε βέβαιοι ότι τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Είναι δίπλα μας-Είμαστε μαζί τους.»

Ο κ. Μιχάλης Βρεττός πρόσθεσε: «Σήμερα είχαμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε με τους καθημερινούς ήρωες του πυροσβεστικού σώματος. Να είναι βέβαιοι ότι έχουν τη στήριξή μας. Εξάλλου το Πυροσβεστικό Σώμα έχει ανάγκη την αγαστή συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.»