Σε εγρήγορση βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Βρεττός, ο οποίος την Μεγάλη Εβδομάδα επισκέφτηκε όλες τις λαϊκές αγορές του Δήμου Αχαρνών παρέα με τους Σωτήρη Ντούρο, Σπύρο Βρεττό, Γιώργο Πετάκο, Γιάννη Καλάργαλη, κ.α.

Ο κ. Βρεττός έγινε αποδεκτός με μεγάλη χαρά από τους ανθρώπους που εργάζονται αλλά και από τον κόσμο που πραγματοποιούσε τα ψώνια του.

Δράττοντας την ευκαιρία, ευχήθηκε σε όλους για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα αλλά μοιράστηκε με τον κόσμο και τις ανησυχίες τους για την καθημερινότητά τους. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ενθουσιάστηκαν από το γεγονός ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που τον βλέπουν στη γειτονιά τους να συζητάει για τα προβλήματά τους και σχολίασαν όλοι θετικά το γεγονός ότι επιλέγει να μην εμφανίζεται μόνο προεκλογικά όπως είναι το σύνηθες πολιτικό φαινόμενο.

Ο κ. Βρεττός σχολίασε: ” Βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους υπό αντίξοες συνθήκες έτσι ώστε να έχουμε φρέσκα προϊόντα και σε καλές τιμές. Είναι ευκαιρία να συνομιλήσουμε με συνδημότες μας σε κάθε γειτονιά της πόλης, έτσι ώστε να ενημερωθούμε για τα προβλήματα από πρώτο χέρι. Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα βρεθήκαμε από τη λαϊκή αγορά των Θρακομακεδόνων, του Ολυμπιακού Χωριού και των Μεγάλων Σχοίνων, μέχρι τον Κόκκινο Μυλο και την Αγία Άννα και από τον Άγιο Διονύσιο και του Αχαρναικού μέχρι και της Αγίας Τριάδος και συζητήσαμε με εκατοντάδες ανθρώπους. Πήραμε τα μηνύματα και θα τα μεταφέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.