Πιστός στο ραντεβού του με την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρία Αχαρνών (Ι.Λ.Ε.Α.) παρέμεινε ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών κ. Μιχάλης Βρεττός.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Ι.Λ.Ε.Α. διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή της με σκοπό να αποκτήσει επιπλέον έσοδα. Όπως σε κάθε προσπάθειά της έτσι και σε αυτή, ο κ. Βρεττός στάθηκε αρωγός προσφέροντας τον οβολό του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε: “Eύχομαι στα μέλη της νεοεκλεγείσας Διοίκησης να είναι σιδεροκέφαλοι και να είναι σίγουροι πως θα σταθούμε αρωγοί όποτε μας ζητηθεί γιατί η Ι.Λ.Ε.Α. είναι ο θεματοφύλακας της Ιστορίας και της Λαογραφίας των Αχαρνών.”

Ο κ. Μιχάλης Βρεττός που χαιρέτησε έναν έναν όλους τους παρευρισκόμενους που ξεπερνούσαν τα 150 άτομα έτυχε μεγάλης αποδοχής καθώς έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Σωτήρη Ντούρο και τον κ. Σπύρο Βρεττό.

Πολύ αρνητικά σχολιάστηκε η απουσία του Δημάρχου Αχαρνών καθώς και των μελών της παράταξής του, που για μία ακόμη φορά έλαμψαν διά της απουσίας τους.