%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%ac%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b2%cf%81%ce%b5%cf%84%cf%84%cf%8c%cf%82Όχι ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αλλά έχει καταντήσει ενοχλητικό, να βλέπουμε το Δήμαρχο Αχαρνών να χρησιμοποιεί όλα τα μέσα του Δήμου για να επικοινωνεί προσωπικές του πολιτικές. Μέσα, τα οποία διαθέτουν οι υπηρεσίες, ούτως ώστε να μπορούν οι δημότες να αλληλεπιδρούν μαζί τους και να λύνονται τα προβλήματά τους.

Τελευταίο παράδειγμα, το email που μας ήρθε σήμερα Δευτέρα 21/3/17 και ώρα 09:03 από το γραφείο τύπου του Δήμου μας, όπου εδώ και 3 χρόνια ο κ. Γιάννης Κασσαβός το έχει μετατρέψει σε γραφείο προεκλογικής του εκστρατείας  προσλαμβάνοντας υπαλλήλους με υψηλούς μισθούς, με μοναδικό τους μέλημα, την ανάδειξή του επικοινωνιακά. Καταπατώντας λοιπόν κάθε είδους πολιτικής ευπρέπειας έδωσε εντολή να συνδεθούν τα mail όλων όσων επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του Δήμου με το γραφείο τύπου, και από εκεί να φεύγουν προς όλους τους δημότες ενημερωτικά mail από το προσωπικό site του Δημάρχου.

Καλούμε το Δήμαρχο να πάρει πίσω αυτήν την παράνομη και καταχρηστική απόφαση η οποία συνιστά παράβαση καθήκοντος και αν μη τι άλλο αποτελεί αθέμιτο ανταγωνισμό, τη στιγμή που δεν κάνει όσα ορίζει ο νόμος, όπως το να διαθέσει γραφεία στις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου ή να αναρτά στο site του Δήμου δελτία όλων των παρατάξεων.

Δείτε παρακάτω την πρακτική που ακολουθεί:

Untitled3 Untitled