51pj6vΜε ταχύτητα φωτός, ίσως λόγω της ημέρας, έρχονται οι απαντήσεις του Δημάρχου στις ανακοινώσεις μου. Μακάρι με την ίδια ταχύτητα και μαχητικότητα να εργαζόταν κι η Διοίκηση όλο αυτό το διάστημα. Σίγουρα, θα είχε άλλη εικόνα η πόλη μας.

Για την ιστορία, να αναφέρω ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων, οι άρχοντες της πόλης πιάστηκαν στον ύπνο. Χωρίς καμία οργάνωση κατάφεραν με 10 πόντους χιόνι να μείνουν οι κάτοικοι των Θρακομακεδόνων αποκλεισμένοι στα σπίτια τους. Για το αλάτι που διατέθηκε; Ούτε λόγος. Ίσα ίσα που έφτανε για το γιορτινό τραπέζι. Για τον ιδιώτη που έκαναν απευθείας ανάθεση αρκετών χιλιάδων ευρώ για τον εκχιονισμό; Έκανε βόλτα με ιδιωτικό συμβατικό όχημα το οποίο μάλιστα με δυσκολία κινούταν στο χιόνι. Όλα αυτά τα είδα με τα δικά μου μάτια γιατί βρισκόμουν επί ποδός όλο το διάστημα, ενώ εσείς απουσιάζατε στο εξωτερικό. Όπως απουσιάζετε κάθε φορά που σας χρειάζεται η πόλη. (Βλέπε πλημμύρες 2015).

”Κύριε Δήμαρχε, εάν τις προτάσεις μου τις θεωρείτε περιττές, μην μπαίνετε στον κόπο ούτε να τις διαβάσετε.” (κλικ εδώ να δεις την πρότασή μου)

Όσο για τη “φαγούρα” που έχει πιάσει το Δήμαρχο, όπου το αναφέρει συχνά και στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το ενδεχόμενο να είμαστε αντίπαλοι στις επόμενες εκλογές, τον προτρέπω να μην έχει άγχος. Δεν βιάζομαι, γιατί πολύ απλά δεν νοιάζομαι για την καρέκλα. Εξάλλου οι εκλογές αργούν. Ο κόσμος θα επιλέξει αυτόν που θέλει για Δήμαρχο. Μέχρι τότε όμως, δεν θα έχει εμένα αντίπαλο, αλλά σύσσωμη την πόλη των Αχαρνών-Θρακομακεδόνων καθώς ήδη μέχρι τώρα είναι ανεπαρκής στα καθήκοντά του.

Ας αποδείξει το αντίθετο, να πάψει η αντιπολίτευση να έχει λόγο ύπαρξης.

ΥΓ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως υποδέχονται τα χιόνια γειτονικοί μας Δήμοι. Θα ενισχύουν μάλλον, το αρχηγικό τους προφίλ.

 15741006_1236687006386100_3472959097110237567_n alati-620x264

Παρακάτω θα δείτε την κατάσταση που επικράτησε μετά την τελευταία χιονόπτωση