Η σχέση του κ. Μιχάλη Βρεττού με τους συνδημότες του είναι γνωστή και αυταπόδεικτη. Ο κ. Βρεττός, παρά τις επιτυχίες του σε διάφορους τομείς της ζωής του, παραμένει ταπεινός και προσγειωμένος. Ξέρει βέβαια, ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός και την αγάπη αυτή ζητάει ο κόσμος να του τη δείξει και στις κάλπες. Έχοντας πίστη στις δυνάμεις και τις ικανότητές του και με όραμα για μία σύγχρονη και ασφαλή πόλη, ζητάει από τους πολίτες των Αχαρνών και Θρακομακεδόνων να τον στηρίξουν με την ψήφο τους. Διαβάστε παρακάτω τη δήλωσή του:

«Στην πολιτική χρειάζονται συνεργασίες. Όχι γιατί το επιβάλει το εκλογικό σύστημα, αλλά γιατί το ζητάει ο τόπος. Τα περιθώρια στένεψαν. Θεωρώ πως με την επιλογή μου να συνεργαστώ με τον Σπύρο, απέδειξα πως δε με ενδιαφέρει η καρέκλα. Σίγουρα δεν ήταν η μόνη μου επιλογή, πιστεύω όμως πως ήταν η καλύτερη. Ένας τρόπος υπάρχει για να φανεί εάν έχω δίκιο… Η παράταξη Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος, να γίνει Διοίκηση με υψηλό ποσοστό την πρώτη Κυριακή.

Δε σας κρύβω ότι περίμενα στη λογική τη δική μου να κινηθούν κι άλλοι. Όντας ενωτικός και αισιόδοξος, έκανα μεγάλες προσπάθειες. Πιστεύω πως είναι πολλοί οι δέκα (τουλάχιστον) υποψήφιοι Δήμαρχοι. Είναι πολλοί, με δεδομένο ότι όλοι έχουν ως στόχο το καλό της πόλης. Πόσες διαφορετικές ιδεολογίες να υπάρχουν άραγε; Τί είναι αυτό που μας διαφοροποιεί, αν βέβαια με κατατάσσετε στις υγιείς δυνάμεις των Αχαρνών;

Αγαπητές φίλες και φίλοι δε χρειάζονται πολλά λόγια. Γνωρίζουμε τα προβλήματα. Ξέρουμε που πονάει η πόλη μας. Αρκετοί λένε ότι θέλουν να βοηθήσουν, αλλά δε φτάνει μόνο να ΘΕΛΟΥΜΕ, πρέπει και να ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Τιμώ την εμπιστοσύνη σας και ζητώ να με ψηφίσετε στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές! Ξέρετε, πως μαζί θα τα καταφέρουμε! Το έχουμε αποδείξει!»

Ο κ. Μιχάλης Βρεττός θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος με επικεφαλής τον καθηγητή Φυσικής κ. Σπύρο Βρεττό.