Σε ένα κατάμεστο χώρο, παρόλο που ήταν σε κλειστό κύκλο, έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα η παράταξη Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος.

Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Σπύρος Βρεττός κάλεσε τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλη Βρεττό για να κόψουν μαζί ένα κομμάτι. Ο κ. Σπύρος Βρεττός, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον συνεπώνυμό του Μιχάλη για την προσπάθεια που κάνει για την παράταξη και τον αγώνα που δίνει καθημερινά για την πόλη, ανέφερε πόσο σημαντική είναι η καθημερινή συνεργασία μεταξύ τους και πόσο μεγάλη δυναμική έχει δώσει αυτή, στην παράταξη. Εξήρε το ήθος του και την ψυχραιμία με την οποία διαχειρίζεται τα πράγματα, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο συμβάν μέσα στην αίθουσα του ΔΣ (κλικ εδώ), όπου δέχτηκε αήθη και απρόκλητη επίθεση από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό. Όπως είπε: “διαχειρίστηκε πολύ ψύχραιμα και με μεγάλη αξιοπρέπεια, μία αήθη επίθεση που δέχτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο  από τον απερχόμενο Δήμαρχο”.

Έπειτα πήρε το λόγο ο κ. Μιχάλης Βρεττός ο οποίος εφόσον πρώτα ευχαρίστησε τον επικεφαλής της παράταξης για την αγαστή συνεργασία τους, έδωσε το στίγμα του για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ενώ δήλωσε στα social media. “Συγκινητική η χθεσινή βραδιά!
Κόψαμε τη βασιλόπιτά μας στο νέο μας χώρο, παρέα με ανθρώπους που μοιραζόμαστε κοινά όνειρα και ανησυχίες για την επόμενη ημέρα στην πόλη μας!
Ένας ο στόχος μας. Να γίνουν οι Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος!”

Δείτε παρακάτω το βίντεο.